הריון כניסה להריון וכל מה שקשור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/07/2019 | 23:22 | מאת: ליאת כהן

שלום אני נכנסתי היום לשבוע 23 להריון הראשון שלי נכנסתי בפברואר גליתי רק באמצע אפריל מהבדיקה ביתית בתחילת מאי כבר נרשמתי לגיניקולוג שלי לדעת ממתי אני בהריון הרופא שאל אותי מה הווסת אחרונה אמרתי כל 18 לחודש למרות שהיו דימומים פה ושם חשבתי שזה מחזור . אז הרופא בדק אותי שזה הייתה הבדיקה אצלו ב2.05.19 ואמר שאני בהריון בשבוע 12.5 להריון והווסת אחרונה רשם ב2.02.10 אמרתי לו שזה בחיים לא התחיל לי המחזור בתחילת החודש ולמה רשם ככה ענה לי שזה הביוץ למרות שכתוב במסמך ווסת אחרונה 2.02.19 אמר שאחרי ביוץ שבועיים אחרי נכנסתי להריון. חשוב לי לדעת תאריך עם לא מדוייק אז מאוד קרוב אצל מומחה. עם אני יגיד שקיימתי יחסי מין לא מוגנים ב10.02.19אבל גמירה הייתה בחוץ קראתי שמחומר סיכה אפשר גם להיכנס שיוצא לגבר האם אני יכולה לדעת בערך מתי נכנסתי להריון ? היה גם ב12 לחודש אחרי יומיים זה חשוב לי תודה מראש

שלום השאלה מאד לא ברורה בעיקרון גיל ההריון נקבע לפי גודל העובר באולטראסאונד הראשון

מנהל פורום רפואת נשים