פספוס גלולות בשבוע ראשון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

28/06/2019 | 22:06 | מאת: אנונימי

אני נוטלת גלולות פמינט כבר מספר שנים. איחרתי במעל ל12 שעות בגלולה השלישית והרביעית לתחילת החפיסה. את הגלולה הרביעית, חמישית. שישית, לא לקחתי בכלל בעקבות זה שאיבדתי חפיסה והייתי בחול. כמעא יחסי מין כמעט כל יום במהלך השבוע הזה. לאחר מספר ימים התחילו דימומים קלים עד מאוד למשך יומיים ונעלמו. אין הפרשות מאז, יש כאבי בטן עליונה, כיווצים בבטן התחתונה ולעיתים בצדדים. תחושת טעם לוואי בפה( מתכתי) החזה לא נפוח או קשה עדיין, ויש סחרחורות ובחילות קלות מידי פעם. יש הרגשה של קלקול קיבה כי הבטן קשה ונפוחה אך זה עובר וחוזר. האם אלו תופעות הריון? בגלל כל הפספוסים?

שלום יתכן שזה הריון אבל רק בדיקת הריון ביום האחור תהיה אמינה

מנהל פורום רפואת נשים