פטריה בנרתיק שלושה ימים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/06/2019 | 17:50 | מאת: ניצן

אני חיילת ויש לי תור לרופא נשים רק בעוד הרבה זמן. כבר 3 ימים יש לי כאבים באיבר המין וככל הנראה (לפי סימנים נוספים) יש לי פטריה. שמתי אגיסטן v 0.5 ועברו 24 שעות ועדיין יש לי כאבים. האם זה רגיל וזה פשוט עניין של זמן או שאני צריכה לעשות עוד משהו? קיבלתי גם מביקורופא משחה (לא של אגיסטן) אבל כשאני משתמשת בה יש לי תחושה של צריבה ואי נוחות. מה לעשות?

שלום אם האגיסטן לא עזר יתכן שזו לא פטריה בינתיים תשתמשי במשחה בלבד

04/07/2019 | 18:53 | מאת: אגיסטן

אפשר להשתמש במשחת אגיסטן 1% בזמן המחזור?

מנהל פורום רפואת נשים