שלום קוראים לי שלי אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/06/2019 | 15:04 | מאת: שלי

שלום, קוראים לי שלי ואני מנסה להיכנס להריון כבר 7 חודשים. אין לי ווסת סדירה אז רופאת הנשים שלי נתנה לי לקחת כדור בשם דופסטון במשך 5 ימים כל 10 לחודש, כבר 5 חודשים שאני לוקחת את הכדור והוא עושה עבודה מעולה מסיימת את ה 5 ימים ואחרי 3 ימים מקבלת ווסת. החודש משהו קצת מוזר, ב 10 לחודש ביום שבו אני צריכה לקחת את הכדור הראשון היה לי דימום קטן בצבע ורדרד קצת חום סליחה על התיאור ובכל זאת לקחתי את הכדור, יום למחרת שזה היום בבוקר היה לי שוב את אותו הדימום ואחרי כמה שעות יצא לי דימום קצת יותר גדול בניגוב ממש כמו ווסת וזה המשיך. רוצה לדעת ממה זה נובע..להמשיך את הכדורים לא להמשיך? חשוב לציין שהדימום התחיל עשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית.

שלום ככל הנראה הדמום הוא עקב שינויים הורמונליים כדאי לא לקחת את הכדור ולפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים