מחזור בזמן גלולות זואלי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/06/2019 | 01:02 | מאת: ג'ולי

שלום דוקטור תודה על התייחסותך, אני נוטלת חודש שני זואלי, במשך השנתיים האחרונות החליפו לי אין סוף של גלולות כי הייתי מדממת ללא הפסקה גם לפעמים, גם עם זןאלי זה קורה האמת כבר מותשת, יוצא אולי יומיים שלושה שאני ללא דימום. עשיתי פאפ לפני חודש וחצי לפניי שהתחלתי את הזואלי ,ובבדיקה וגינלית מסתבר שהיתה לי צ'יסטה בשחלה יחסית גדולה ודלקת ,טיפלתי במה שנתנה הרופאה נרות וג'יל, אבל רוב הזמן כאבים בבטן התחתונה,ודימומים עם כאבים כמו מחזור שהייתי צעירה גם בכמות הדימום ...,אשמח לחוות דעתך. תודה

09/06/2019 | 01:09 | מאת: ג'ולי

לא ציינתי שאני בת 40, אחרי 3 לידות, הפלה אחת (לא יודעת אם אתה צריך את האינפורמציה, אבל שיהיה) השלישי בן 8 שנים.לפניי שנתיים התחילו השיבושים במחזור

שלום נראה לי שצריך להפסיק את הגלולות ולראות אם יש דמום ללא הגלולות אם יש דמום יש לבצע ברור של רירית הרחם

מנהל פורום רפואת נשים