כאבים בבטן תחתונה בצד ימין !

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/06/2019 | 21:10 | מאת: קרוליין

לפני כמה ימים קבלתי את המחזור החודשי שלי ביום שני ואתמול סיימתי את המחזור עכשיו אחרי סיום המחזור אתמול החלו לי כאבים בצד ימין בבטן התחתונה אני שותה תה אבל הכאבים הולכים וחוזרים זה פעם ראשונה שזה קורה לי יכול להיות שזה ביוץ ?

08/06/2019 | 21:10 | מאת: קרוליין

זה עובר הכאבים האלה ?אני צריכה לדאוג ?

שלום זה לא נשמע כמו ביוץ וכדאי לפנות לבדיקה

09/06/2019 | 00:20 | מאת: קרוליין

אז מה זה נראה לך הכאבים האלה לאיזה בדיקה אני צריכה לפנות ? לאיזה רופא ?

26/09/2022 | 10:30 | מאת: אוסקר האינהורן

כאבים בצד ימין של הבטן התחתונה . הם עוברים ביום ומופיעים בלילה. האם זה תוספתן או כבד?????

25/12/2023 | 15:42 | מאת: יעל

אני בת 70, עברתי כריתת תוספתן וכריתת כיס מרה לפני שנים, מזה כמה ימים כאבים חזקים בצד ימין.

מנהל פורום רפואת נשים