הפרשות חומות במקום מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/05/2019 | 11:14 | מאת: לולית

שלום, המחזור היה צריך להגיע מחר.(יום שישי) ביום שני החלו הפרשות חומית בהירות, ורודות, והתכהו לחום כהה עם הזמן, ביום שלישי בערב וברביעי בבוקר היה מעט דימום והפסיק בשילוב עם הפרשות חומות כהות, מאז רק הפרשות חומות כהות.. נטלתי גלולות פמינט במשך חצי שנה ולפני שלושה חודשים הפסקתי. בת 25 נשואה, בריאה ולוקחת כבר חודשיים חומצה פולית. מתכננים טיול בקרוב לחו"ל לכן החלטתי לחזור לגלולות ולקחתי גלולה ראשונה ביום שחשבתי שהוא הראשון למחזור, יום רביעי. עשיתי היום בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי.. האם המחזור עומד להגיע? מה זה היה כל ההפרשות האלו? תודה מראש.

שלום יתכן ואלה הפרשות דמיות בגלל התחלת גלולות זה יחלוף בחפיסה שניה

31/05/2019 | 13:49 | מאת: לולית

תודה! נגמרו ההפרשות.. ולא היה יותר דם אלא רק הפרשות חומות כהות.. זה היה המחזור כאילו?

מנהל פורום רפואת נשים