דימום, ריח, גלולות ותזונה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/05/2019 | 19:45 | מאת: סיון

אני באמצע חפיסה שלישית של גלולות ובערך בגלולה ה10 התחיל דימום קל שהתעצם עם הימים..הלכתי לרופא נשים ולטענתו מדובר בהסתגלות לגלולות. מבחינת סימפטומים, כמו מחזור-בימים הראשונים גב תחתון,בטן תחתונה, חזה נפוח- התסמינים חלפו למעט הנפיחות בחזה. הדימום הלך ופחת, לא לטמפון אפילו. האם יכול להיות שהמחזור הקדים בגלל שינוי קיצוני בתזונה? בשבועיים האחרונים אכלתי בעיקר ירקות ירוקים בגלל חשד לחיידק בקיבה (לא הצלחתי לאכול כמעט כלום). עכשיו כשאני בסוף הדימום (לדעתי מחזור) יש ריח לא טוב ככ לדם עצמו - הגיוני? נורמלי? שאלה אחרונה, אני חוששת שאולי גלולות לא עושות לי טוב. לפני שהתחלתי, המחזור היה סדיר ביותר, בלי כאבים ובלי תסמינים בכלל. האם התקן יעשה טוב יותר בגלל כמות ההורמונים הנמוכה יותר ביחס לגלולות? תודה מראש שקראת ועל המענה

שלום יתכן והדמום הוא עקב הגלולות אם יהיה דמום גם באמצע החפיסה הבאה כדאי להחליף לגלולה חזקה יותר אין קשר לתזונה התקן תוך רחמי הוא אמצעי מניעה טוב

מנהל פורום רפואת נשים