תופעות לאחר צריבה בלייזר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/05/2019 | 23:33 | מאת: שירלי

שלום, שאלה בבקשה: אני בת 26. לפני חודש בוצעה בדיקת קולפוסקופיה עקב דימום לאחר יחסי מין. התגלה כלי דם מדמם שנצרב בלייזר. במשך כ-10 ימים היה דימום קל מאד לאחר הצריבה ונפסק. קיבלתי מחזור אתמול שהוא מאד מוזר. דימום איטי מאד, על התחבושת צבע חום ובניגוב אדום(סליחה על פירוט היתר). האם זה קשור לצריבה? תופעות לוואי של אחרי? אציין שמעבר לכלי הדם, הכל נראה תקין, גם באולטראסאונד גניקולוגי. אשמח לייעוץ, תודה!

שלום לא סביר שזה בגלל הצריבה כדאי להמתין לחודש הבא ואז לראות

מנהל פורום רפואת נשים