שיעור יתר ללא הגלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/05/2019 | 18:10 | מאת: אפרת

שלום, אני בת 26 נטלתי בעבר גלולות דיאנה ולאחר מכן הפסקתי והחלו לצאת לי פצעונים ,שיעור יתר בפנים ואפילו בחזה ובבטן. חוץ מזה הכל היה רגיל עם הוסת בדיוק בזמן ללא כאבים. (בנוסף גדל לי שיער לבן לא יודעת אם הדבר קשור) החלטתי לחזור לגלולות וזה הפסיק לגדול עם הזמן והמצב השתפר מאוד. החלטתי שוב להפסיק ושוב הכל חזר רציתי לברר מה הפתרון לזה חוץ מנטילת גלולות? ומה הסיבה לכך? זה מאוד מפריעה לי השיעור

שלום אין פתרון אחר פרט לגלולות הדבר נובע מחוסר שיווי משקל הורמונלי

מנהל פורום רפואת נשים