רחם קדמית שהפכה לאחורית

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/05/2019 | 18:39 | מאת: מיכל

שלום. היום בבדיקה שגרתית אמרה לי הרופאה בזמן אס שהרחם אחורית. לפני כ4 שנים נאמר לי שהיא לא אחורית בזמן סקירת מערכות בהריון. הריון תקין ולידה רגילה. אני רוצה לציין שבשנה האחרונה עברתי טיפולי IVF עם הריון אחד שהסתיים בהפלת שאיבה לפני 4 חודשים. איך זה יכול להיות שפתאום הרחם היא אחורית? האם יכול להיות שזה כתוצאה מזיהום, הדבקויות? שינוי נורמלי פתאום? מודאגת.. תודה

שלום סביר להניח שתמיד היה רחם אחורי בהריון הרחם גדל ומקבל זוית קדמית בכל מקרה אין לזה שום משמעות

מנהל פורום רפואת נשים