יחסי מין אנאלים ללא שימוש באמצעי מניענ

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/05/2019 | 09:24 | מאת: רעות

אני לוקחת גלולות באופן סדיר , אך לפני שבוע בערך פספסתי גלולה ולקחתי אותה אחרי 14 שעות . יומיים לאחר מכן קיימתי יחסי מין והשתמשתי בקונדום ליתר ביטחון אך גם קיימתי יחסי מין אנאלים שם לא השתמשתי בקונדום. אתמול היה לי דימום ביום שאני אמורה לקבל מחזור בדרכ אך הדימום היה קל מבדרכ ולא נמשך בערב בלילה והיום בבוקר האם יש לי סיבה לדאגה ? עדיף לעשות בדיקת הריון? ומה הסיכויים לכניסה להריון ביחסי מין אנאלים?

שלום לא סביר שזה הריון יתכנן בגלל ששכחת גלולה אי אפשר להרות מיחסים אנלים

מנהל פורום רפואת נשים