פלורה רגילה של הנרתיק- האם יש צורך בתרופות?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/05/2019 | 23:00 | מאת: ריקי

שלום, כבר זמן מה שאני מרגישה תחושת אי נוחות, גרד לעיתים, כאבים בעת היחסים ובעיקר תחושת דחיפות במתן שתן. טופלתי כבר פעמיים בשנה האחרונה בטיפול נגד פטריית קנדידה בנרתיק. בבדיקה האחרונה נרשם לי - פלורה רגילה של הנרתיק. רופאת הנשים רשמה לי נרות אגיסטן שוב וכן כדור אחד של פלוקאנאזול וגם פרוביוטיקה פמינה. לאור התוצאות שהגיעו אחר המרשם, אני מתלבטת כיצד עליי לפעול? התחושה הבולטת ביותר היא דחיפות במתן שתן או "פיפי קטן" (אין דלקת בשתן). האם לקחת את הכדור והנרות?

שלום כנראה שהיתה סיבה שנרשם לך הטפול למרות תשובת התרבית כדאי לקחת את הטפול

מנהל פורום רפואת נשים