כאבי מחזור ללא מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/05/2019 | 10:26 | מאת: בת 22

בחודש שעבר לאחר המחזור החלטתי שאני מפסיקה עם הגלולות ומנסה להכנס להריון. בטיפשותי הפסקתי לאחר 2 גלולות ראשונות ולכן שבוע לאחר המחזור בערך קיבלתי שוב מחזור של יומיים ואז הפסיק. לפני 5 ימים הייתי צריכה לקבל מחזור אך לא קיבלתי. וכבר יומיים שאני מרגישה בטן נפוחה וכאבי מחזור לפעמים חזקים לפעמים פחות בלי הפסקה.. בגלל האיחור במחזור והכאבים עשיתי אתמול בדיקת הריון ויצא תוצאה שלילית. זה הגיוני? המחזור צריך להגיע? יש צורך לעשות בדיקת דם?

שלום סביר להניח שהוא יגיע אין צורך בבדיקת דם אבל אם הוא לא מגיע בימים הקרובים כדאי לחזור על הבדיקה הביתית

מנהל פורום רפואת נשים