שאלה בנושא ניסיון להרות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/05/2019 | 20:40 | מאת: רונע

שלופ דוקטור. בת 26 מנסה להרות.. משתמשת בגלולות באופן סדיר כבר מס שנים.. הפסקתי את הגלולות לפני כחודש וקיבלתי מחזור... המחזור התחיל ככתמים דמיים והתחזק במהלך השהוע.. כבר שבוע שלם שאני במחזור ועדין לא רואה שזה הולך להגמר.. אנע אמורה לספק את ימי המחזוק מהרגע שבו הופיע הכתם? שאלה נוספת.. איך אני אוכל לדעת מתי הביוץ?

שלום את מתחילה לספור מרגע הופעת סמני הדם הראשונים ברוב המקרים הביוץ מוםיע בימים 12-16 מהמחזור בחודשים הראשונים לאחר הפסקת הגלולות יתכן שלא יהיה ביוץ מסודר

מנהל פורום רפואת נשים