כתמי דם בתחתונים ונתונים נוספים -האם הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/05/2019 | 11:27 | מאת: לולי

שלום. 7 חוד לאחר לידה,במשך 8 שנים לקחתי גלולת מינולט(21/7) דימום תוך כדי נטיל גלולות בחבילה של חודש קודם , ולא קיבלתי מחזור. התחלתי חבילה חדשה, כרגע נמצאת באמצע החפיסה.בשלושה ימים אחרונים הופיעו פעמיים כתמי דם רק בתחתונים בצבע חום כהה ,לא גדולים ונוספו כאבי בטן תחתונה והתכווצויות ואפילו הקאתי פעמיים.. עשיתי בדיקת הריון בבוקר יצא שלילי. האם עדיין יש חשש להריון?

07/05/2019 | 12:07 | מאת: לולי

אציין כי בעת הדימום בין החפיסות ושיכחת שתי גלולות קיימתי יחסים

שלום בעיקרון אם שכחת גלולות את לא מוגנת אבל אם בדיקת ההריון שלילית אז את לא בהריון נכון לעכשיו

מנהל פורום רפואת נשים