שטיפה אינטימית פנימית

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

04/05/2019 | 19:32 | מאת: אורית

היי.עקב בעיות חוזרות של קנדידה בנרתיק, המליצו לי להשתמש בשטיפה אינטימית פנימית. מקריאה באינטרנט לא ברור לי אם מותר לעשות זאת או לא, לכל אחד דעות אחרות. אני לא מעוניינת לעשות משהו שיכול לעשות לי נזק. יש לציין שהפטרייה בנרתיק חוזרת לי גם בין היתר לאחר קיום יחסי מין ( חשוב לציין שאני תמיד עושה יחסי מין מוגנים). האם מותר להשתמש בשטיפה אינטימית פנימית לאחר קיום יחסי מין? אם כן, כמה זמן אחרי? בנוסף..רצוי לעשות לפחות פעם בשבוע בלי שום קשר או לפחות לאחר המחזור החודשי? אודה להמלצתך בנושא

שלום אני ממליץ פעם בשבוע ללא קשר ליחסים וללא קשר למחזור

03/05/2020 | 15:07 | מאת: NOT_FOUND

רציתי לשאול אם אני שוטפת כמעט פעם ביום ככה זה יכול להשפיע על פיריון?

מנהל פורום רפואת נשים