כתם בהנקה....אשמח לחוות דעת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

04/05/2019 | 10:44 | מאת: מירית

שלום אני אחרי 7 חודשיים מהלידה עד מניקה כל הזמן ורק נותנת פעם או פעמיים ביום תוספת מטרנה עד עכשוי לא קבלתי מחסזור יש לי התקן חוץ רחמי רגיל ללא הרומנים אחרי 40 יום מהלידה הלכתי לבדיקה היה הרחם נקי ושמתי ההתקן אתמול היה לי על התחתונים כתם חום כמו לפני מחזור חשבתי שאולי אני אקבל מחזור אבל מאז לא ירד כלום אין כאבים אשמח לחוות דעת יש לציין בשני הילדים שלי בעבר גם לא הייתי מקבלת מחזור בהנקה ויורד בסיסבות בגיל שמונה חודשים

שלום יתכן דמום שאינו מחזור תוך כדי הנקה אבל כדאי לפנות לבדיקה

04/05/2019 | 13:21 | מאת: מירית

כלומר זה יתכן שיקרה במהלך ההנקה ? בגלל שלא מקבלת מחזור עדיין אני קצת פחדנית האם יש מקום לדאגה? קבעתי תור עוד שבוע

אין סיבה לדאגה אבל כדאי לבדוק

מנהל פורום רפואת נשים