תופעה מוזרה אחרי הפסקת גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/05/2019 | 23:28 | מאת: לילך

היי, הפסקתי לקחת גלולות לפני כחודש וחצי (מאז המחזור האחרון שלי). עוד לא קיבלתי מאז, שלפי מה שאני יודעת זה נורמלי, אבל כן יש לי בשבוע האחרון התקפי רעב פתאומיים - לפעמים ממש ברמה שאני קמה לאכול באמצע הלילה - שכמוהם אני חווה רק כשאני ב-PMS... האם זו תופעה שיכולה לקרות אחרי הפסקת גלולות, בעיקר אם באופן טבעי המחזור שלי לא סדיר? הנחתי שהגוף קצת ישתגע אחרי כל כך הרבה שנים עם גלולות אבל לא קראתי בשום מקום שעלולים להיות התקפי רעב ואני פוחדת שזה עלול להצביע על בעיה רפואית אחרת...

שלום אם התקפי הרעב שלך קשורים לשינויים הורמונליים הרי שיתכן שזה נובע מהפסקת הגלולות והתחלת הפרשה של ההורמונים השחלתיים שלך

מנהל פורום רפואת נשים