ניתוח קיסרי? כאבים לאחר כמה שנים אשמח לחוות דעת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/04/2019 | 23:45 | מאת: מירב

שלום בת 30 בריאה לפני כ 3 שנים עברתי ניתוח קיסרי חירום בשל מצג עכוז וצירים. מהלך הניתוח וההחלמה היו תקינים. מהניתוח ועד היום מעל הצלקת בצד אחד יש כמו גבעה כזו בולטת. נפיחות. הצלקת עצמה נראית בסדר גמור. בעבר ששאלתי רופא . הוא טען שככה סגרו את הבטן וזה שריר. שומן או משו כזה . כיום מדי פעם יש לי שם כאבים בא והולך. בתנועות מסויימות כואב יותר. שאני נוגעת במקום זה כואב . בתקופת הווסת כואב יותר. וגם אני מרגישה כמו גולה שם.זה יכול להיות הידבקויות? איך מאבחנים? ומה הטיפול אם כן. אציין שביצעתי כמה פעמים כבר בדיקה שגרתית ויסודית אצל גיניקולוג והכל תקין לחלוטין. כמו כן נשלל בקע. אני קצת בלחץ. אשמח לחוות דעתך המקצועית

שלום ככל הנראה אלה הידבקויות אם נשלל בקע אין דרך לאבחן אין טיפול

מנהל פורום רפואת נשים