כאבים...............

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

28/04/2019 | 18:31 | מאת: אוריה

כואבת לי הבטן למטה ממש מאתמול בלילה זה כאבים של משיכות כאלו .ויש לי גם הפרשה לבנה, שקופה לגמרי. אבל בכמויות כאילו זה מחזור עם דם שקוף .אני לא זוכרת בדיוק מתי היה לי וסת פעם אחרונה, אבל אני חושבת שזה היה לפני שבועיים לערך .אז לא נראלי זה זה .האם זו תופעה מוכרת ?מה אפשר לעשות עם הכאבים האלו?כבר לקחתי כדור וזה לא עוזר ואין רופאה,היא בחופש ומהרופא אני מתביישת .

שלום זה נשמע כמו הפרשה וכאבים של ביוץ אבל אי אפשר לדעת בלי בדיקה

מנהל פורום רפואת נשים