כדורים פרימולוט נור לאיחור הוסת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

24/04/2019 | 15:49 | מאת: מאיה

שלום רב, עקב נסיעה לחופשה קיבלתי כדורים בשם פרימולוט נור פעם ראשונה שאקח כאלו כדורים הוסת אצלי סדירה. נאמר לי לקחת 5 ימים לפני הוסת למשך שבועיים בוקר וערב קצת חוששת האם יש לזה תופעות לוואי?? אני עם התקן נחושת. האם זה באמת עובד?? יש לי המניוגמה בכבד זה בסדר לקחת כדור מסוג זה. ואפשרי לרסק אותו ולקחת ? (פוביה מכדורים) אשמח לתשובה. תודה רבה.

24/04/2019 | 18:36 | מאת: מאיה

הנופש שלי זה סך הכל 3 ימים אני חייבת לגמור את 2 החפיסות שנתנו לי עד הסוף או אפשרי להפסיק כשאחזור?

שלום אין תופעות אפשר להפסיק כשאת חוזרת

אפשר לרסק

25/04/2019 | 11:40 | מאת: מאיה

בקשר להמניוגמה בכבד זה בסדר לקחת כדור זה?

מנהל פורום רפואת נשים