מחזור קצר לאחר הפסקת גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/04/2019 | 21:24 | מאת: שאלה

לאחר שימוש של 9 שנים הפסקתי גלולות על מנת להיכנס להיריון. לאחר חודשיים מאז שהפסקתי קיבלתי את הווסת הראשונה. המחזור עצמו היה מאוד קצר ולא עם דימום רב (יומיים בלבד). בנוסף בשבועיים האחרונים לפני הווסת ומיד לאחר שזוהה ביוץ ראשון במקלון היו הכתמות חומות. האם זה תקין שהמחזור היה קצר ומועט יחסית? בזמן שימוש בגלולות היה לי מחזור של 4-5 ימים. תודה

שלום אם זה נשמע גם בחודשים הבאים כדאי לבצע ברור כדאי לבצע בדיקת הריון

מנהל פורום רפואת נשים