שינויים בווסת לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/04/2019 | 23:34 | מאת: דנית ב.ד

שלום רב בת 33 לפני 7 חודשים עברתי ניתוח חכריתת מחיצה גדולה ברחם כ 75 אחוז מהחלל חודש לאחר הניצוח בוצעה היסטרו אבחנתית תקינה. ומאז המחזורים היו תקינים. בחודשיים האחרונים החלו שינויים ווסת קודמת הגיעה באיחור של 7 ימים כמובן ללא הריון והחודש הגיעה באיחור של 4 ימים אורך הוסת שלי הוא 5 ימים כשביומים האחרונים רק הכתמות היום היום ה6 למחזור החלו שוב דימומים כמו של יום ראשון למחזור דבר שמעולם לא קרה לי. האם יש קשר לניתוח ? מה יכול לגרום לכך. ללא הריונות בעברי ,

שלום ככל הנראה שינויים הורמונליים ללא קשר לניתוח אבל יש לפנות לברור

מנהל פורום רפואת נשים