זמן כניסה להריון,תודה מראש על המענה:)

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/04/2019 | 09:37 | מאת: שני

שלום ד''ר בת 26 הפסקתי גלולות לאחר שלקחתי במשך 6 שנים רצוף עד לפני פני 4 חודשיים . 4 חודשיים מנסה להרוח . המחזורים שלי בין 29-32 חוץ מפעם אחת שבא אחרי 38 יום. אני יודעת שזה זמן סביר אבל כשרוצים הריון ממש ובאמת מנסים כל חודש די כמו שצריך ,_(כולל הרמת רגליים חח) 1.מתי הזמן להתחיל לבדוק אם הכל תקין? 2.האם יש סיכוי כזה שיש ביוץ מוקדם למרות מחזורים של 31 יום? (אני טובלת במקווה)

שלום אם את לא מצליחה להרות לאחר 10-12 חודשים כדאי להתחיל ברור סביר שאין ביוץ מוקדם אבל אי אפשר לדעת

מנהל פורום רפואת נשים