תופעות לוואי של פוסטינור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/04/2019 | 21:54 | מאת: ליז

דחוף! שלום,לקחתי פוסטינור ביום שישי האחרון ואני חשה תופעות לוואי מאוד חזקות כגון: בחילות,צרבות,כאבים,נפיחות וגאגישות בשדיים,כאבי ראש,פאניקה והתקפי חרדה חזקים,מצבי רוח ירודים,דיכאון,רעידות בגוף,הזעה,נפיחות ועליה במשקל וכו'... אני לא יודעת איך להתמודד עם ההורמונים האלה ולא יכולה לתפקד בעבודה. כמה זמן התופעות לוואי נמשכות והאם זה חריג ודורש מעקב אצל רופא?

שלום רוב התופעות שתארת אינן קשורות לפוסטינור והן לא ספציפיות זה לוקח כמה ימים

מנהל פורום רפואת נשים