כאבים בשדיים עם מירנה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

04/04/2019 | 13:18 | מאת: ליאת

שלום רב, אני בת 42 עם התקן מירנה מזה 6 שנים ( לפני שנה החלפתי לחדש). לעיתים יש לי כאבים בשדיים וחולף. בשבוע האחרון יש לי כאבים בשדיים ( בחלק החיצוני בעיקר של השד, ויותר בשד ימין). תחושת כבדות ובנגיעה. ביצעתי לפני חודש ממוגרפיה ואולטרסאונד שיצאה תקינה. הייתי אצל רופאת נשים , שעשתה לי אולטרסאונד ברחם. התגלו מס ציסטות ועוד ציסטה בצוואר הרחם - תקינה. עשיתי בדיקת הריון בסטיק שיצא שלילי. הרופאה אמרה שנראה שזה הורמונלי, אבל שלחה אותי לעשות בדיקות מרקים ( ca-19.9, 125 ו 15.3) שאלתי אותה למה?? והיא אמרה שיהיה.. אמרה שהכל בסדר. אז למה לעשות את הבדיקות אם אפשר.. מאוד לחוצה? מה לדעתך יכול להיות? הורמונלי? האם הבדיקות הללו הכרחיות?

שלום הגודש בשדיים יכול להיות מהמירנה אני לא יכול להחליט אם הבדיקות הכרחיות על פי מה שמסרת

מנהל פורום רפואת נשים