מחזור שמאחר כבר פעם שניה, בת 17

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/03/2019 | 18:54 | מאת: אנונימית

היי, פניתי אלייך בפורום כבר פעמיים בקשר למחזור שמאחר לי בתחילת שנה המחזור איחר לי במשך כחודשיים, הלכתי לגינקולוג שאמר שזה טבעי מפני שאני בתת משקל ושאני עוד נערה, הוא הביא לי לקחת במשך שבוע פרימולוט נור וישר לאחר מכן קיבלתי מחזור. המחזור שוב מאחר לי במשך של חודש ויותר פניתי אלייך בפורום ואמרת שזה טבעי ושאם זה נמשך לגשת לרופא נשים אני הייתי רוצה לדעת אילו פתרונות יכולים להיות לאיחורים האלו של המחזור..? חשוב לי לציין שאני ממש לא רוצה להתחיל לקחת גלולות בגיל הזה ואני די מפחדת שזה הפתרון היחיד... אשמח אם תוכל להרגיע אותי

שלום הפתרון היחיד הוא גלולות

17/03/2019 | 12:39 | מאת: אנונימית

נשארו לי בבית כדורים של פרימולוט נור מהפעם הקודמת שהגניקולוג נתן לי כדאי לי לקחת אותם שוב למשך שבוע ולחכות שאקבל מחזור או לקבוע תור לגינקולוג?

מנהל פורום רפואת נשים