רירית הרחם , עשיתי ביופסיה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/03/2019 | 17:21 | מאת: נעמה

שלום רב , אישה בת 62 , מרבה ללכת הרבה לעשות פיפי , כאבים נוראיים בבטן התחתונה . הלכתי לרופא נשים אמר שראה רירית מעובה ,עשיתי ביוספיה עשיתי אולטרסאונד , התוצאות הן : רחם אורך 39 ממ , רוחב31 ממ ,מרקם:רגיל עובי רירית הרחם :13 ממ הערות : רירית מעובה עם חללים ציסטים. שחלות : ימין : אורך 14 ממ , רוחב 19 ממ הערות בגודל מרקם תקין שמאל: אורך 14 ממ , רוחב 19 ממ הערות , בגודל מרקם תקין שלפוחית השתן:ללא נוזל חופשי באגן מה זה אומר בבקשה ?  תודה

שלום פרט לרירית המעובה הבדיקה תקינה יש להמתין לתשובת הביופסיה

מנהל פורום רפואת נשים