מחזור הקדים וארוך מהרגיל

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/03/2019 | 14:26 | מאת: מוריה

שלום, אני נוטלת גלולות יאז פלוס באופן קבוע כמעט שנה. בדרכ המחזור שלי מאוד סדיר בלי קשר לגלולות. החודש היה לי ככל הנראה וירוס מעיים ולאחר 3 ימים עם וירוס (ואנטיביוטיקה) הקדים לי המחזור ביומיים. המחזור שלי לא מפסיק מעל לשבוע (בדרכ האורך שלו 6 ימים) ואני לא יודעת מה יכולה להיות הסיבה. אשמח לחוות דעתך והאם יש צורך לפנות לרופא הנשים. תודה!

שלום בהנחה שלקחת את הגלולות באופן סדיר יתכן שזה נובע מהעדר ספיגה של הגלולות עקב השלשולים בכל מקרה כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים