נוזל בדוגלס כמות מועטה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/02/2019 | 13:49 | מאת: חני

שלום עשיתי בדיקת pps ליפני שבועיים. לאחר 4 ימים של הבדיקה התחילו לי כאבים בבטן התחתונה רופא משפחה הפנה אותי למיון נשים גילו לי בשתן דם ובדיקה אולטרסאונד נוזל בדוגלס צלול בכמןת מועטה. עשיתי תרבית שתן ויצא שלילי. שאלתי היא בקשר לדם בשתן מזה יכול להיות,ולגבח הנוסל מה זה בדיוק? אני צריכה בעוד שבועיים לעדות אולטרסאונד חוזג לגבי הנוזל. אשמח לתשובה מהירה

שלום לגבי הדם בשתן יש לפנות לאורולוג לגבי הנוזל - לרוב אין לזה משמעות אבל כדאי לחזור לבקורת

מנהל פורום רפואת נשים