מחזור ארוך במיוחד, יש סיבה לדאגה?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/02/2019 | 20:44 | מאת: גילי

שלום. אני בת 14, לפני שנה וחצי קיבלצי מחזור ראשון, וכבר יש לי מחזור די סדיר. לפני 22 יום קיבלתי מחזור, והוא עדיין לא נפסק. לא מדובר בדימום קל, אלא בשטף כבד ובצורך להחליף תחבושת מידי שעתיים שלוש. יש לציין שלא מזמן עברתי שינוי גדול בחיי-שעות ערות(קמה מוקדם בבוקר וחוזרת הביתה רק בערב)והרגלי אכילה(אוכלת בעיקר אוכל של בית הספר, נמנעת מבשר וביצים). יש סיבה לדאוג?

שלום ככל הנראה שינויים הורמונליים אבל כדאי לפנות לברור אצל רופא נשים

מנהל פורום רפואת נשים