לאחר בדיקה מקיפה להלן התוצאות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/02/2019 | 14:42 | מאת: מירית

שלום ד"ר. כתבתי לך אתמול לגבי בעייתי. כתבת לי שעלי ללכת להיבדק וכך עשיתי. הרופאה בדקה את צוואר הרחם וראתה שהוא נקי ללא דימום ונקי לחלוטין (לא קולפוסקופיה ) ובנוסף ערכה בדיקה ואגינלית עם אולטרסאונד נצפה רחם תקין, שחלות תקינות וציסטה קטנה ליד השחלות.. נערכה גם בדיקת הריון שיצאה שלילית. נצפה ביוץ שהיה. אין לה הסבר לגבי ההפרשות הוורודות שראיתי והיא בעצמה לא ראתה שום דימום בבדיקה. היא כן אמרה שאולי הביופסיה שנלקחה לפני חצי שנה פספסה את האיזור החשוד. מה מכאן? מה לדעתך יכול להיות המקור להפרשות שראיתי? התורים לקולפוסקופיה ארוכים במאי התור הקרוב בכל האזורים. מה מכאן? מה ההסבר ההגיוני להפרשות הוורודות הנ"ל? תודה!

שלום אין לי הסבר אבל לא נראה לי שיש לכך משמעות קולפו זה לא דחוף ואפשר לחכות למאי

מנהל פורום רפואת נשים