קיסרי חמישי התייעצות לגבי הסיכון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/02/2019 | 11:35 | מאת: קיסרי

היי אני אחרי 4 ניתוחים קיסריים כאשר האחרון בוצע לפני שנתיים וקצת,הניתוח האחרון הסתבך עקב הידבקויות רבות ודימום יתר.כעת גיליתי שאני בהרייון שבוע 5 ומתלבטת האם להמשיך עקב הסיכון שטומן בחובו ניתוח חמישי רציתי להתייעץ לגמי רמת הסיכון ומה היית ממליץ תודה

שלום אכן יש סכון מוגבר בניתוח חמישי בעיקר אם היו הדבקויות ודמום בניתוח הרביעי סביר שבניתוח החמישי זה יהיה חמור יותר יש סכנה לקרע של הרחם ואז סכון גם לעובר וגם לך הסכון קיים אבל ההחלטה אם לבצע הפלה או לא היא שלך

מנהל פורום רפואת נשים