נשירה אחרי לידה, ובירור בנוגע לטבעת נוברינג

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/02/2019 | 20:12 | מאת: ליטל

שלום רב! אני כחודשיים וחצי אחרי לידה בשבועות האחרונים התחילה לי נשירה בכל איזור הבטן והחזה.. ממש הבטן חלקה משיערות, האם זה משהו נורמאלי? (כי הבנתי שאחרי לידה יש תופעת נשירה אך חשבתי שמדובר על שיערות הראש) דבר נוסף- יש לי טבעת נוברינג האם יש לה תופעות לוואי שיש צורך לחשוש מהם חוץ מקרישיות יתר? והאם אפשר להוציא את הטבעת לאחר 4 שבועות ולא 3 (כך הרופאה אמרה לי לעשות)

שלום תתכן נשירה הטבעת עלולה לגרום לכאבי ראש ובחילות וירידה בחשק מיני בעיקר בחודשים ראשונים יש להוציא לאחר 3 שבועות על מנת להשיג מניעה

מנהל פורום רפואת נשים