ווסת מוגבר-בגילשלושים ושתיים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/01/2019 | 17:31 | מאת: פלונית אלמונית

אני בחורה בת 32, עד עכשיו המחזור היה עם דימום סביר, לא היה לי הרבה.. רק ביום יומים הראשונים היה לי קצת בעיקר בלילה ובשאר הזמן פחות, לאחרונה התחיל להיות לי דימום מוגבר יותר והכי הזוי שאני כלל לא שותה ובכל זאת יש כמות.. ראיתי באיזה מקום שמישהי כתבה , שרופאה אמרה לה שבגלל שזה הסוף של המחזור, אז הוא מוציא הכל בכמויות, אני דיי דואגת, כי אני רווקה ועדיין לא הבאתי ילדים ואני מפחדת שאאבד את הסיכוי להביא ילדים.. האם זה נכון? או שזה יכול לנבוע מסיבות אחרות.. אני נמצאת בתקופה קצת לחוצה.. תודה מראש!

שלום ככל הנראה שינויים הורמונליים ולא קשור להפסקת הוסת או לפיריון בכל מקרה כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים