גלולות יאז ומחזור ארוך מהרגיל

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/01/2019 | 16:38 | מאת: טל

שלום. ילדתי לפני 7 חודשים.. לפני ההריון נטלתי גלולות בלארה. רק לפני כחודש וחצי התחלתי לנטול שוב גלולות , הרופאה נתנתה לי את גלולות יאז פלוס, רק שהתחלתי את החפיסה השנייה המחזור הגיע והוא נמשך כבר 9 ימים בדרך הכלל המחזור שלי בין 5- 6 ימים ולא יותר. ביומיים האחרונים הוא חלש עם הפרשות בצבע חום. מה הסיבה ? האם זה בגלל הגלולות?

שלום זה אכן בגלל הגלולות ככל הנראה זה אמור להפסיק בחפיסה הבאה אם לא - כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים