בקשר לנטילת גלולות. מאוד לחוצה..

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/01/2019 | 00:51 | מאת: טל

היי ד"ר שבוע טוב, אני נוטלת גלולות יאז כבר למעלה מ3 שנים. את החפיסה האחרונה שלקחתי התחלתי באיחור של יום אחד, כלומר במקום הפסקה של 4 ימים, הייתה הפסקה של 5 ימים. איני זוכרת אם חבר שלי ואני קיימנו יחסי מין בשבוע הראשון של החפיסה ולכן מאוד מדאיג אותי. ביום חמישי הזה סיימתי את החפיסה שהתחלתי באיחור של יום. מאחר ואני נמצאת בחו"ל החלטתי לחבר חפיסות ולא לקבל מחזור החודש. עכשיו עברו 3 ימים מאז החיבור ויש לי דימומים חומים. האם יש סיכוי להריון? או שאני מוגנת ומדובר רק בדימומים עקב חיבור החפיסות? (רק אציין שכבר חיברתי חפיסות מספר פעמים בעבר ולא היו דימומים בכלל). אשמח לעזרתך, תודה רבה!

שלום סביר להניח שהדמומים הם עקב חיבור החפיסות אבל אם שכחת גלולה לא היית מוגנת באותה חפיסה ולכן כדאי לבצע בדיקת הריון

מנהל פורום רפואת נשים