פטרייה/זיהום בטיול במזרח

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/01/2019 | 05:09 | מאת: מור

שלום, אני מטיילת בהודו ובימים האחרונים מרגישה גרד חזק וצריבה בנרתיק, ההפרשות נהיו רבות מעבר לנורמלי ולעיתים גושיות. אין להן ריח חזק מאוד.. קיימתי יחסי מין עם קונדום פעם אחת לכן שוללת מחלת מין. אין יותר צריבה במתן שתן לכן רוצה להאמין שזו לא דלקת בדרכי השתן. האם יכול להיות ששטיפה של האיזור האינטימי במים הלא-לגמרי- נקיים במקלחת פה גרם לזיהום? איך ניתן להבין האם זו פטרייה/זיהום וכיצד ניתן לטפל מרחוק? יש איתי פרוביוטיקה לנשים ואנטיביוטיקה כללית שהייתי מעדיפה להמנע מלקחת אם אפשר לא. תודה!

שלום אני לא יכול לדעת בלי בדיקה אבל לפי הספור זה מתאים חי יותר לפטרייה

מנהל פורום רפואת נשים