שאלה-סיכוי להיריון או לא?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/01/2019 | 16:58 | מאת: נטלי

אני והבן זוג שלי קיימנו יחסים עם אמצעי מניעה(קונדום) ב 28.12 פעם אחרונה, בן הזוג לא גמר בפנים וגם בכל מקרה בדקנו אם נקרע ליתר בטחון ולא נקרע. לאחר מכן קיבלתי מחזור ב 8.01 הקדים לי ביומיים(זה קורה לי לפעמים) היה לי מחזור רגיל עם דימום במשך 6 ימים. הדימום נפסק ב 14.01. אך הכאבים בשדיים עדיין קיימים לא כמו היה מלפני קבלת המחזור אבל עדיין קיימים כבר אחרי 3 ימים מאז שהסתיים המחזור. בנוסף יש לי עצירות וקצת בחילות. עם כל התיאורים האלה האם קיים סיכוי להיריון?

שלום אלה לא סימני הריון אם קיבלת מחזור במועד ורגיל זה לא הריון

מנהל פורום רפואת נשים