ריח לא נעים בנרתיק בזמן הזרקת הורמונים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/01/2019 | 21:40 | מאת: שמרית

היי. החודש הזרקתי הורמונים לצורך שאיבת ביציות. שמתי לב שבזמן הזרקת ההורמונים וגם לאחר שבוצעה השאיבה נהיה לי ריח מאוד לא נעים בנרתיק והוא פשוט לא עובר. ראשית,האם בכלל זריקות הורמונים יכולים לגרום לריחות לא נעים בנרתיק? שנית, איך ניתן לטפל בבעייה מיידית ללא צורך ללכת עכשיו לרופא נשים? חשוב לציין שאין לי גרד או כאבים, מדובר רק בריח בלבד.

שלום אין קשר להורמונים יש צורך לפנות לבדיקה על מנת לאבחן נכון ולטפל נכון

מנהל פורום רפואת נשים