אי קבלת ווסת לאחר גלולות מיקרולוט

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/01/2019 | 02:29 | מאת: אורטל

שבוע טוב, נטלתי כ - 4 חודשים גלולות מיקרולוט. במהלך התקופה יצא שפספסתי פעמיים גלולה וחוויתי דימומים קשים. לפני חודש הפסקתי ליטול את הגלולות בכלל ועדיין איני מקבלת ווסת. מקיימת יחסי מין. נכון להיום מרגישה תסמינים של לפני קבלת מחזור. מתי אמורים לקבל ווסת לאחר סיום נטילת גלולות מיקרולוט, והאם יש סיכוי שנכנסתי להריון בחודש האחרון, למרות שימוש בקונדום?

שלום יש סיכוי להריון ולכן כדאי לבצע בדיקת הריון הרבה פעמים הוסת מתעכב לאחר הפסקת הגלולות ואי אפשר לדעת מתי הוא יופיע

מנהל פורום רפואת נשים