מתחילה לקחת גלולות לראשונה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/01/2019 | 17:41 | מאת: Adi

היי, הייתי אתמול אצל הרופאת נשים על מנת להתחיל לקחת גלולות. שכחתי לציין שקיים אצלי רקע משפחתי של סרטן השד(לא מדרגה 1) סבתות משני הצדדים שחלו בעבר. האם יש לכך השפעה? הרופאה הביאה לי גלולות מליאן. דבר נוסף,הרופאה אמרה לי להמשיך להשתמש בקונדום ב3 חודשים הראשונים של הגלולות-יש בכך צורך? הגלולות ניתנו לי ללא בדיקות דם,לא נאמר לי שיש צורך בביקורת לאחר תקופה מסויימת. אשמח לתשובה בהקדם,תודה רבה

שלום אין מניה לקחת גלולות במקרה שלך אם התחלת ביום הראשון של המחזור את מוגנת מתחילת החפיסה כנראה שנאמר לך להשתמש בקונדום למניעת מחלות מין אין צורך בבדיקות דם

מנהל פורום רפואת נשים