שאלה נובה רינג עם גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/01/2019 | 13:49 | מאת: דנה

שלום, רופא המשפחה המליץ לי לעבור לנובהרינג מאחר ואני משלשלת לעיתים קרובות. (לא בעיה רפואית, פשוט קורה לי במצבי לחץ. התחלתי את חבילת הגלולות לא מזמן וראיתי בעלון הדרכה שאפשר להפסיק לקחת את הגלולה ומיד לחבר את הטבעת. לא שאלתי את הרופא כי רציתי לקחת זאת בחודש חדש אך אני רואה שאין ברירה כי אני מתחילה לשלשל.. האם זה יהיה בסדר וללא דימומים אם זו פעם ראשונה? האם יש חשיבות לשעה? באם אני יהיה מוגנת באותו יום? אשמח לדעת עוד מידע.. תודה רבה

שלום כדאי להחדיר את הטבעת הראשונה ביום הראשון של המחזור על מנת להשיג הגנה מלאה

מנהל פורום רפואת נשים