מחזור לא מגיע בגלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/01/2019 | 20:23 | מאת: אסתר

היי, אני לוקחת גלולות יאז פלוס בשעה קבועה ולא פספסתי כדור החודש, אבל נגמר היום השלישי של הפלסיבו ועוד לא קיבלתי מחזור. ביצעתי בדיקת הריון והיא היתה שלילית. במידה ומחר לא אקבל מחזור , מה עליי לעשות עוד יומיים ? להתחיל חבילה חדשה או להמשיך לחכות ? אלך ביום חמישי לרופא נשים לבקש כדור שיזרז את המחזור, אבל זה יהיה אחרי השעה שבה אני רגילה לקחת את הגלולה היומית. אשמח לדעת מה לעשות. תודה

שלום להמשיך כרגיל את הגלולות זו תופעה שכיחה עם הגלולות ואין בכך כל בעייה

מנהל פורום רפואת נשים