פיענוח פאפס מיר תוך יום ? ומה הפירוש של התוצאה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/01/2019 | 20:15 | מאת: אנונימית

לרופא הפורום היקר שלום רב. אני בת 52 גרושה + 1 נבדקתי במיון נשים ב 23/12 עקב דימומים בתקופת המנופאוזה . נלקח פיפל וגם פאפס מיר (מעברי לפני כ 10 שנים עברתי כריתת חלק מצוואר הרחם עם פאפילומה cin 2 קרצינוצה . זן 16 מאז במעקבים ) מצ"ב הקובץ עם התשובה . אם היא תקינה אז אני פטורה מללכת למעקב במרפאת צוור הרחם ? והאם לא נראה מוזר לקחו לי את הבדיקה ב 23/12 התקבלה במעבדה ב 30/12 וב 31/12 שלחו את התשובה ? מנסה להעלות את הקובץ של תוצאת הבדיקה .. לא יודעת אם הצלחתי Negativ for intrs epitth. Or malinacy, Reactive cell changes

שלום מה שצרפת זה תקין אכן מוזר שכבר יש תשובה הייתי מציע להמשיך מעקב מרפאת צואר

מנהל פורום רפואת נשים