בירור על דימום בוסת ראשונה אחר לידה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

31/12/2018 | 15:36 | מאת: ליטל

לד"ר שלום רב! אני לאחר לידה, ואינני מניקה כך שקיבלתי וסת. הוסת הרגיל שלי אורך כ2-3 ימים וכי הוסת הנוכחי היה פעיל בכמות דימום גבוה הרבה יותר מהרגיל. לאחר ארבעה ימים הדימום פסק לגמרי, וכיומיים אחר כך התחיל לי שוב דימום. האם זה נורמאלי? אני לא יודעת אם זה שייך לציין אך השבוע וחצי שקדמו לוסת היו מלווים בכאבי בטן ללא הפסקה. אשמח לדעת האם זה תקין והאם יש צורך לבדוק. כמו כך ארצה לשאול, איך אני יכולה לזהות אם אני בהריון למרות שקיבלתי וסת? וכמה סיכוי יש להריון חוזר כחודש וחצי אחר לידה כאשר כן קיבלתי וסת?!

שלום זה תקין ורגיל אם הדמום נמשך יותר מ 10 ימים כדאי לפנות לבדיקה סכוי קטן להריון

מנהל פורום רפואת נשים