ציסטה בשחלה- חוששת מאד.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/12/2018 | 20:26 | מאת: רוני

שלום אני בת 33 ללא הריונות קודמים. לפני כחודשיים הלכתי לרופא נשים עקב כאבים בצד ימין. לאחר בדיקה התגלתה ציסטה בגודל 3 ממ עם נוזל צלול, הרופא אמר שאין מה לדאוג והיא תעלם והמליץ לי לקחת גלולות. לא לקחתי משום שלא נטלתי גחולות מעולם, ניסיתי לטפל באופן טבעי, לפני שבועיים חזרתי לרופא והוא אמר שיש פפילציות הציסטה והפנה אותי לבדיקה עשיתי את הבדיקה ואלו הממצאים: ממצא סוליד ציסט מעט עכור בקוטר 37*37 מ״מ. זרימות דם לפי 2=Iota אני מאד חרדתית, במיוחד סובלת מפחדת בריאות וחרדה מפני תוצאות בדיקות , אני מפחדת ממש שזה מסוכן. איך יכול להיות שהציסטה השתנתה תוך חודש? והאם היא מסוכנת? תודה

שלום אין ברירה לדעתי אלא לנתח ולכרות את הציסטה לא נדע מה המשמעות שלה עד אז

מנהל פורום רפואת נשים