עיכוב מחזור אחרי סיום מדבקות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/12/2018 | 19:10 | מאת: חגית

אני בת 35 אמא ל6 כ4 שנים לקחתי מדבקות אוורה. לפני כשלושה חודשים הפסקתי במטרה להיכנס להריון קיבלתי אחרי הפסקת המדבקות כרגיל לאחר מכן 8 שבועות ללא מחזור וללא הריון קיבלתי גלולות לזירוז מחזור לאחר שבוע של גלולות ועוד כמעט שבוע קיבלתי מחזור עכשיו שוב עברו 6 שבועות ללא מחזור .. ובדיקות הריון שליליות. האם תקין? מה יכולה להיות הסיבה? מתי לפנות שוב לרופא? תודה מראש

שלום שכיח לאחר הפסקת גלולות כנראה העדר ביוץ או ביוץ מאוחר כדאי לפנות שוב לרופא אם המחזור לא מגיע עוד שבועיים

מנהל פורום רפואת נשים