מחזור ודימום שמתחיל אחרי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/12/2018 | 17:57 | מאת: דנה

ד"ר דניאל שלום, מאז ומתמיד בכל חודש שאני מקבלת את המחזור מופיע לי ביום הראשון למחזור ממש כתם דם בקטנה ורק לאחר 3-4 ימים מתחיל לי המחזור. בת 35 הרופא נשים שלח אותי לבדיקת דם לצורך בדיקת פוריות. אמר לי לעשות את הבדיקה ביום ה4-5 למחזור. 1. האם נורמלי ותקין מקבלת מחזור ורק לאחר 4 ימים מתחיל דימום? 2. האם את הבדיקת דם לצורך בדיקת פוריות עושה ביום ה 4-5 למחזור כפי שביקש גם כאשר בפועל הדימום מתחיל 4 ימים אחרי.... אשמח לתשובתך!

שלום זה נשמע נורמלי את בדיקת הדם יש לבצע ביום 3-5 מהופעת דמום

מנהל פורום רפואת נשים